Skip to main content

3 Tahun Berlalu

tiba-tiba rasa rindu nak blogging.

rindu betul nak blog walking.. singgah blog member.
Tukar blog skin guna HTML, coding yang pelik-pelik semua tu.
Sebut je coding tu, aku memang terer edit-edit skin ni.
tapi kalau tanya sekarang? memang haram dah otak berkarat.

Dengan blog ni la aku jumpa ramai kawan baru.
kongsi minat yang sama.

Coffee..
Photography..
Cookery..
Puisi/Poetry

Entah kawan-kawan aku ni ada lagi ke tak blog diorang.
Lama tak tanya khabar.

Tak sangka dah 10 tahun umur blog ni.
bila baca balik older post, mengimbau habiss kenangan.
skali skala mengimbau kenangan takpe.
cuma kalau boleh taknak ingat sangat.

Benda yang lepas, simpan elok-elok dalam kotak.
kunci ketat-ketat.
Then buang kunci tu jauh-jauh.
Biar je semua tu dalam tu.
Kita sorang je yang tahu.


Comments

Popular posts from this blog

Made In Malaysia

P/s: Tengah prektis memboikot barang Israel.
Produk Malaysia pon HEBAT ape jika nak dibandingkan dengan produk ISRAEL.

Bosan yer?

Hallu bloggers! eppoe tak jadi nak kuar ari ni. terperuk kat umah je.
pagi tadi dah selongkar fridge. tengahari plak eppoe selongkar kabinet dapur. ada telur, tepung, ovallete, air aiskrim soda.
Cun! gedik nak buat apam mekar!
ahaaaa. sib bek mekar~ nak resipi? pegi kat eppoe kitchen, eppoe dah sediakan resipi untuk korang. ( tu pon kalo korang rajin nak buat lah).
Esok nak pegi Shah Alam, so boleh la bawa kuih ni untuk kawan-kawan yang ada kat sane. Kalo korang nak, jom lah jumpe eppoe kat shah alam esok!  ngeeee~