Skip to main content

3 Tahun Berlalu

tiba-tiba rasa rindu nak blogging.

rindu betul nak blog walking.. singgah blog member.
Tukar blog skin guna HTML, coding yang pelik-pelik semua tu.
Sebut je coding tu, aku memang terer edit-edit skin ni.
tapi kalau tanya sekarang? memang haram dah otak berkarat.

Dengan blog ni la aku jumpa ramai kawan baru.
kongsi minat yang sama.

Coffee..
Photography..
Cookery..
Puisi/Poetry

Entah kawan-kawan aku ni ada lagi ke tak blog diorang.
Lama tak tanya khabar.

Tak sangka dah 10 tahun umur blog ni.
bila baca balik older post, mengimbau habiss kenangan.
skali skala mengimbau kenangan takpe.
cuma kalau boleh taknak ingat sangat.

Benda yang lepas, simpan elok-elok dalam kotak.
kunci ketat-ketat.
Then buang kunci tu jauh-jauh.
Biar je semua tu dalam tu.
Kita sorang je yang tahu.


Comments

Popular posts from this blog

Kala Malam Bulan Mengambang

Semalam blog walking.
Singgah kat blog Gadis Bunga, die ada cerita pasal bulan.
Terus teringat dekat lagu Bruno Mars, TALKING TO THE MOON.

Sekali sekala syok jugak borak dengan bulan ni.
Walaupun aku tahu sebenarnya aktiviti itu tak bagi benefit kat aku, tapi at least rasa satu kepuasan bila kita dapat luahkan masalah kita.




p/s: Sesungguhnya Allah itu MAHA PENCIPTA yang menciptakan Langit dan Alam Semesta ini.

Made In Malaysia

P/s: Tengah prektis memboikot barang Israel.
Produk Malaysia pon HEBAT ape jika nak dibandingkan dengan produk ISRAEL.